EL CANAL DE TMB A YOTUBE EXPOSA VIDEOS QUE COMPROMETEN LA SEGURETAT DELS TREBALLADORS

 

CGT posa en coneixement al responsable del Centre de Control de Bus (CCB) que actualment des del propi canal de YouTube de TMB, s'explica a través de vídeos de la pròpia empresa mecanismes de protecció, obertures de portes del bus des del exterior i mecanismes ocults de trucades d'emergència,  informació oberta a tothom qui ho vulgui consultar, no restringit a treballadors o personal a qui en competeix realment la informació.

Des de la secció sindical CGT BUS creiem que aquesta informació, exposada obertament va en contra els treballadors en cas de agressions, doncs així hom pot

accedir al bus sabent com obrir les portes des de l'exterior i coaccionar o amenaçar de no utilitzar la trucada d'emergència. La exposició d’aquests vídeos van clarament en contra el esperit propi de la creació d'aquests.

CGT ha demanat l’eliminació del canal, amb caràcter immediat, de la difusió en obert per els motius anteriorment exposats i que es repassi la totalitat dels continguts per no difondre informació sensible de caràcter restringit que pugui esser utilitzada en contra l'empresa i els seus treballadors.